Дешево і ситно
Готуємо дуже смачний рецепт котлет без м’яса. Всього 20 хвилин вашого часу, і гора смачних котлет на вашому столі. Спробуйте простий рецепт приготування котлет, які полюбить вся ваша родина.
Інгредієнти:
- Капуста – 600 г
- Цибуля – 150 г
- Яйця – 2 шт
- Борошно – 3 столових ложки
- Сіль, перець на смак
Капусту промити, дрібно нашаткувати і відварити в підсоленій воді 10 хвилин. Капуста на котлети має бути м’якою, але не перевареною.
Цибулю почистити, помити й обсмажити до золотистої скоринки.
Капусту дістаємо з каструлі й даємо трохи охолонути.
З’єднати капусту та цибулю, можна за бажанням додати морквину до капустяних котлет.
Додати до капусти та цибулі сіль, 2 яйця, борошно і замісити тісто на котлети.
Розігріти сковорідку з олією, руки обов’язково промити в прохолодній воді.
Мокрими руками формуємо капустяні котлети і викладаємо на сковороду.
Смажимо котлети з двох боків 5-7 хвилин.
Джерело: glavred