Сусіди будуть вам заздрити
Городники запевняють, що допомогти рослинам дати щедрий врожай можна без використання шкідливої хімії. Багато років поспіль наші предки вирощували їжу з допомогою того, що дарувала їм природа.
Так, для помідорів, огірків та перцю знавці рекомендують використовувати підживлення з трьох трав, кожна з яких містить всі корисні й потрібні рослинам елементи.
Передусім у підгодівлю для рослин потрібно додати кропиву. У цій траві міститься багато азоту, який потрібен овочам на початку періоду вегетації. Крім того, у кропиві також є чимало фосфору та калію, які підвищують імунітет культури, допомагають укріпитись корінню. Обирайте ту кропиву, яка ще не починала квітнути.
Ще одна чудова трава, яку додають у підкорм для рослин – чистотіл. У ньому міститься неймовірна кількість йоду, який, своєю чергою, допомагає овочам розвиватись і помітно підвищує врожайність тієї чи іншої культури.
Остання трава у цій трійці – кульбаба. Ця рослина містить багато мінеральних речовин, втім її основна властивість не в цьому. Кульбаба запобігає розвитку хвороб у рослин. Для приготування підгодівлі наповніть відро подрібненою травою наполовину. Більшою мірою автори каналу радять класти кропиву, і в меншій пропорції — чистотіл та кульбаби. Далі заповніть відро водою.