Цей продукт здатен справді “перетворити” пюре.
Кулінарна блогерка Стейсі Літтл поділилася, який "секретний" інгредієнт додати до картопляного пюре, щоб зробити його ще смачнішим і ніжнішим, пише express.co.uk. Зазначається, що пюре можна поліпшити не тільки за допомогою молока та олії. За словами фудблогерки, справді "перетворити" картопляне пюре здатен майонез. – Майонез надає картопляному пюре більш гладку, оксамитову текстуру і масу додаткового смаку, – заявила Літтл. При цьому блогерка поділилася своїм рецептом приготування найкращого пюре:
- очистіть і наріжте картоплю на середні кубики, помістіть у велику каструлю і залийте водою;
- додайте дві чайні ложки солі та доведіть до кипіння;
- зменшіть вогонь, і варіть упродовж 15-20 хвилин, періодично помішуючи;
- коли картопля стане м’якою, злийте воду, додайте олію, майонез, молоко і розімніть зручним для вас способом.