Підприємство «Юрмія» з Радивилівщини зберігає статус одного з лідерів м’ясної галузі України.
Завдяки впровадженню нової виробничої лінії компанія збільшила потужності та тепер щодня переробляє близько 60 тонн сировини, що вдвічі більше за попередні показники, повідомляє Рівненська ОВА.
Про роботу потужного виробника під час робочого візиту дізнався заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Олександр Кохан. Він відзначив ключову роль підприємства у формуванні м’ясного ринку не лише області, а й країни.

«ТзОВ «Юрмія» фактично формує м’ясний ринок області. Значна частина офіційно виробленого м’яса Рівненщини проходить через це підприємство. Крім того, воно – у десятці найбільших в Україні за обсягами виробництва», – заявив Олександр Кохан.
Чиновник також підкреслив, що компанія є одним із головних драйверів зростання харчової галузі регіону, яка цього року збільшила виробництво на 14,5%.
Для забезпечення високої якості продукції та стабільних поставок «Юрмія» використовує сучасну інфраструктуру: 20 холодильних камер, 25 власних рефрижераторів та діє за міжнародною системою безпечності харчових продуктів HACCP. Продукція підприємства надходить у мережі торгівлі Рівненської області та інших регіонів України.
Окрім виробничих досягнень, компанія є вагомим учасником місцевого бюджету. За минулий рік «Юрмія» сплатила до бюджету Радивилівської громади 36,2 мільйони гривень податків, підтверджуючи свій статус важливого бюджетоутворювача.
