Суп з качиної крові XVI ст.: полька, яка проживає у Рівному, приготувала традиційну страву

Процес приготування традиційного польсько супу з качиної крові. Суспільне Рівне

Для приготування страви використовують пів кілограма качиного м'яса, кров, овочі та спеції:

"Czarna polewka" — походить з XVI століття, і це суп з музею, можна так сказати. У 2023 році увійшов в список найгірших супів світу за голосами в інтернеті. Це найбільш контроверсійний суп в Польщі. І можна сказати, що суспільство діліться на тих, які ніколи не з'їли б цього супу, і таких, які їдять без проблем. Я думаю, що цей суп десь існує в якихось дуже дорогих ресторанах, як раритет. Але він більш асоційований з їжею в селі", — розповіла Єва Маньковська.

Процес приготування традиційного польсько супу з качиної крові. Суспільне Рівне

Джерело

Новини Рівного