Прикмети наших пращурів
Тиша – запорука успіху
Згідно із народними спостереженнями, не варто підпускати на кухню чужих людей, коли замішуєте тісто на паску і печете її. Взагалі краще робити це наодинці.
Прикмета така: «Тісто може «злякатися» і не піднятися».
Досвідчені господині знають, що недооцінювати це не варто і часто спостерігали подібне на власному досвіді.
Злі слова – погане тісто
Жодних нецензурних висловів при випіканні паски не повинно бути. Розбили яйце на підлогу замість тарілки? Що ж, буває. Тримайтеся і мовчіть. Розсипали борошно? Ну і що. Те ж правило повинні знати і всі ваші близькі.
Негативні, образливі слова погано впливають на ауру будинку – це вам скаже не тільки екстрасенс, а й священник.
Тому намагайтеся змінювати свої думки просто на ходу, переключаючись з негативу на позитив.
Погані думки – несмачна випічка
Ми – те, що ми думаємо. Подібний алгоритм стосується не тільки випічки. Спробуйте згадати щось дуже приємне для Вас особисто, прокрутіть ці думки кілька разів і зробіть висновки – чому почувалися щасливими саме тоді?
Паралельно уявляйте готову паску – до дрібниць, як прикрашатимете її, як накриватимете на стіл, або пакуватимете у великодній кошик.
Джерело