2 жовтня зачинився рівненський ресторан «БарМаки», який діяв на вулиці Захисників Маріуполя.
Відомий телеведучий та гастроблогер Костянтин Грубич відзначає, що заклад славився регіональними українськими стравами. Тому шкодує з приводу закриття.
– «БарМаки» перш за все запам’яталися кухнею. Велику увагу там приділяють регіональним українським стравам, особливо з Полісся — їх досліджують, відроджують і адаптують під сучасні смаки.
У меню ресторану — як класика, так і «ремікси» традиційних українських рецептів. Самі назви страв обіцяють захопливу історично-гастрономічну мандрівку. Ось доказ: Заібуриха, Потравка, Поліська Азія — а також Чебуреки з бараниною, Вареники з коропом, Ковбаска Волинська, Качка з кус-кусом.
Не знаю причин закриття. Очевидно, не від солодкого життя. Сподіваюся на подальше відродження! Рівне гідне вже легендарного місця рідного смаку! – написав Грубич у Facebook.