З одного замісу – ціла гора: Молдавські рогалики з розсипчастим тістом і ніжною начинкою

Це неймовірно смачно

Розповімо про смачні домашні рогалики, які готуються на сирному тісті з доступних інгредієнтів. В них хрустка скоринка та ніжна серединка.

Авторкою рецепта є відома кулінарна блогерка Лілія Цвіт. Вона детально розповіла, які інгредієнти потрібні та показала відеорецепт приготування.

Інгредієнти:

  • 300 грамів – зернистого сиру,
  • 150 грамів – масла вершкового,
  • 250 грамів – борошна,
  • 1 чайна ложка – розпушувача,
  • 100 грамів – цукру.

Покладіть у миску сир, додайте розтоплене масло та перетріть все до однорідної маси.

Додайте у сирну масу борошно та розпушувач. Замісіть тісто. Кількість борошна може відрізнятись від рецептурної, адже все залежить від того, на скільки вологий сир.

Посипте робочу поверхню борошном, покладіть на неї половину тіста та розкатайте (товщина до 0,5 см).

Виріжте круг за тарілкою, щоб краї були рівні.

Тепер цей круг розріжте на 8 рівних частин (мов піцу).

Посипте цукром.

Кожен трикутник закрутіть у рогалик та вмочіть його в цукор.

Поставте рогалики на деко, застелене пергаментом, але зберігайте відстань.

Випікайте при 170 градусах орієнтовно 20-30 хвилин.

 

Джерело

Новини Рівного